Direktlänk till inlägg 18 juni 2010
Till Såsen:
Créme Bonjur CUISINE schalottenlök & Gräslök
1 kg färsk varmrökt peppar lax
1.Ta ut laxen ur kylskåpet,ta försiktigt bort skinnet på den &
finfördela köttet med fingrarna lägg det sedan i en skål.
2.ta fram en stekpanna smörj den med rapsolja sätt stekpannan på plattan sätt sedan plattan på 5 och låt den bli varm lägg sedan i laxen och Créme Bonjur CUISINE schalottenlök & Gräslök och rör om och dra ner plattan till 2 och låt det sjuda i hop.
3.Ta fram kastrull koka upp pasta vatten föj instruktionerna på kartongen,häll sedan av vattnet av pastan och servera det varmt med laxken.
gjord och skriven av kocken Agustin
låt smaka ..
Ingredienser: 6 dl vetemjölspecial 1 dl vetekli 2 dl rapsolja 1 dl vetemjölspecial Ta fram en matberedare blanda ingredienserna i den mixa sedan i hop till en matig smuldeg. Ta sedan fram en pajform med löstagbar botten häll s...
Agustins Nyttiga smulpajdeg Ingredienser: 6 dl vetemjölspecial 1 dl vetekli 2 dl rapsolja 1 dl vetemjölspecial Ta fram en matberedare blanda ingredienserna i den mixa sedan i hop till en matig smuldeg. Ta sedan fram en pajform med...
Ingredienser: 100 g Milda Mat Bakmargarin i folie (rumsvarmt) 0,5 dl socker 1,5 dl vetemjöl 0,5 dl potatismjöl 1,5 tsk äkta vaniljsocker 1 tsk bakpulver 1 msk vatten Fyllning: 5 dl hackad Cashewnötter utan salt Gör så här...
4 port Ingredienser 1000 g Alaska Pollock filéer 3 st gula lökar krydda rikligt med kryddjohans gratängkrydda 5 dl Créme fraiche 2 dl Sweet Thai sauce 2 krm salt Gör så här: 1. Ta fram en flattallrik tina fiske...
Ingredienser 800 g Lövbiff 12 st Blå Kongo potatisar 40 g margarin 1.Ta fram potatisarn och skala dom lägg sedan dom skalade potatisarna i en bunken med vatten ställ sedan bunken i kylskåpet. Ta sedan fram lövbiffen och skär ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 | 3 |
4 |
5 |
6 |
||||
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
|||
14 | 15 |
16 |
17 |
18 | 19 | 20 |
|||
21 | 22 | 23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
|||
28 |
29 |
30 |
|||||||
|