Direktlänk till inlägg 5 oktober 2010
Ingredienser
2 st 500 Findus FRYST LAXFILÉ
500 g fryst Broccolibukett
5 st mogna Avcado
2 st 250 ml Milda mat extra
EXTRA FYLLIG -EXTRA LÄTT
½ fiskbuljongtärning
2. Kärna ur avocadona
och gröp sedan ur dom
med en matsked,hacka
sedan köttet i bågar och skär sedan dom i tärningar,
lägg dom i en kastrull gör detsamma med brocclibuketterna.
3 Tillsätt sedan 2 st 250 ml
Milda mat extra
EXTRA FYLLIG-EXTRALÄT.
ta fram laxarna och skär dom i strimlor och sedan skär du strimlorna i tjocka bitar tillsätt sedan ½ fiskbuljongtärning, låt det koka upp på 4 och rör sedan om lite
dra sedan ner till 2 och låt det sedan Sjud under lock rör om då och då.
får inte bränna.
4. Soppan ska serveras varm med ett gott vitt vin till.
skriven och gjord av kocken Agustin@>-------
Ingredienser: 6 dl vetemjölspecial 1 dl vetekli 2 dl rapsolja 1 dl vetemjölspecial Ta fram en matberedare blanda ingredienserna i den mixa sedan i hop till en matig smuldeg. Ta sedan fram en pajform med löstagbar botten häll s...
Agustins Nyttiga smulpajdeg Ingredienser: 6 dl vetemjölspecial 1 dl vetekli 2 dl rapsolja 1 dl vetemjölspecial Ta fram en matberedare blanda ingredienserna i den mixa sedan i hop till en matig smuldeg. Ta sedan fram en pajform med...
Ingredienser: 100 g Milda Mat Bakmargarin i folie (rumsvarmt) 0,5 dl socker 1,5 dl vetemjöl 0,5 dl potatismjöl 1,5 tsk äkta vaniljsocker 1 tsk bakpulver 1 msk vatten Fyllning: 5 dl hackad Cashewnötter utan salt Gör så här...
4 port Ingredienser 1000 g Alaska Pollock filéer 3 st gula lökar krydda rikligt med kryddjohans gratängkrydda 5 dl Créme fraiche 2 dl Sweet Thai sauce 2 krm salt Gör så här: 1. Ta fram en flattallrik tina fiske...
Ingredienser 800 g Lövbiff 12 st Blå Kongo potatisar 40 g margarin 1.Ta fram potatisarn och skala dom lägg sedan dom skalade potatisarna i en bunken med vatten ställ sedan bunken i kylskåpet. Ta sedan fram lövbiffen och skär ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
|||||||
4 |
5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 |
|||
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
|||
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
|||
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
|||
|