Direktlänk till inlägg 6 oktober 2010
Ingredinser:
1 kg Äkta Parmigiano Reggiano ost ska vara stämpel på
som indikerar att den är en äkta Parmeran ost.
1000 g köttfärs
2 st äggulor
1. Ta fram en stor bunke
lägg i köttfärsen i den
och tillsätt 2 äggulor i den riv sedan
Parmigiano Reggiano ost över köttet och
blanda runt det med en träsked.
2. Ta en klick med Parmigiano Reggiano
köttfärsen och rulla
perfekta Parmigiano Reggiano-köttbullar.
3.Ta fram en stor
stekpanna spreja den med lite rapsolja i den,
sätt den på plattan sätt plattan sätt sedan plattan på 5
och låt den bli varm ta sedan dom Parmigiano Reggiano köttbullarna
och stek dom.
4.Dra ner plattan till 1
och gör fler Parmigiano
Reggiano köttbullar och dra upp plattan till 5 och stek dom,
fortsätt så till smeten är slut.
5 Dom serveras varma met ny kokt ris.
Skriven och gjord av kocken Agustin@>------
Ingredienser: 6 dl vetemjölspecial 1 dl vetekli 2 dl rapsolja 1 dl vetemjölspecial Ta fram en matberedare blanda ingredienserna i den mixa sedan i hop till en matig smuldeg. Ta sedan fram en pajform med löstagbar botten häll s...
Agustins Nyttiga smulpajdeg Ingredienser: 6 dl vetemjölspecial 1 dl vetekli 2 dl rapsolja 1 dl vetemjölspecial Ta fram en matberedare blanda ingredienserna i den mixa sedan i hop till en matig smuldeg. Ta sedan fram en pajform med...
Ingredienser: 100 g Milda Mat Bakmargarin i folie (rumsvarmt) 0,5 dl socker 1,5 dl vetemjöl 0,5 dl potatismjöl 1,5 tsk äkta vaniljsocker 1 tsk bakpulver 1 msk vatten Fyllning: 5 dl hackad Cashewnötter utan salt Gör så här...
4 port Ingredienser 1000 g Alaska Pollock filéer 3 st gula lökar krydda rikligt med kryddjohans gratängkrydda 5 dl Créme fraiche 2 dl Sweet Thai sauce 2 krm salt Gör så här: 1. Ta fram en flattallrik tina fiske...
Ingredienser 800 g Lövbiff 12 st Blå Kongo potatisar 40 g margarin 1.Ta fram potatisarn och skala dom lägg sedan dom skalade potatisarna i en bunken med vatten ställ sedan bunken i kylskåpet. Ta sedan fram lövbiffen och skär ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
|||||||
4 |
5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 |
|||
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
|||
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
|||
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
|||
|