Direktlänk till inlägg 3 november 2010
Ingredienser:
100 g Milda Mat Bakmargarin i folie (rumsvarmt)
0,5 dl socker
1,5 dl vetemjöl
0,5 dl potatismjöl
1,5 tsk äkta vaniljsocker
1 tsk bakpulver
1 msk vatten
Fyllning:
5 dl hackad Cashewnötter utan salt
Gör så här:
Vispa margarin och socker poröst. Blanda det
torra ingredienserna i en bunke.Sikta mjölblandningen i det
porösa margarinet.
Blanda till slut i en matsked vatten och rör till slät deg. låt degen vila i kylskåpet ca en halvtime. Värm ugnen
till 200 grader Dela degen i 20 stycken muffinsformar. grov hacka Cashewnötterna
lägg en del i varje deg.
Grädda i ca 12 minuter i ugnens nedre del.
Ingredienser: 6 dl vetemjölspecial 1 dl vetekli 2 dl rapsolja 1 dl vetemjölspecial Ta fram en matberedare blanda ingredienserna i den mixa sedan i hop till en matig smuldeg. Ta sedan fram en pajform med löstagbar botten häll s...
Agustins Nyttiga smulpajdeg Ingredienser: 6 dl vetemjölspecial 1 dl vetekli 2 dl rapsolja 1 dl vetemjölspecial Ta fram en matberedare blanda ingredienserna i den mixa sedan i hop till en matig smuldeg. Ta sedan fram en pajform med...
4 port Ingredienser 1000 g Alaska Pollock filéer 3 st gula lökar krydda rikligt med kryddjohans gratängkrydda 5 dl Créme fraiche 2 dl Sweet Thai sauce 2 krm salt Gör så här: 1. Ta fram en flattallrik tina fiske...
Ingredienser 800 g Lövbiff 12 st Blå Kongo potatisar 40 g margarin 1.Ta fram potatisarn och skala dom lägg sedan dom skalade potatisarna i en bunken med vatten ställ sedan bunken i kylskåpet. Ta sedan fram lövbiffen och skär ...
Ingredienser: 400 g findus frys Torskfilé 200 g Tomatpure 2 st gula lökar 140 g bacon 1. Ta fram en djuptallrik, tina fisken i den. Skala och fin hacka lökarna och baconen på en skärbräda. 2. Låt filé...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 | 4 |
5 |
6 |
7 |
|||
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
|||
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
|||
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
|||
29 |
30 |
||||||||
|