Direktlänk till inlägg 16 februari 2011
Agustins Nyttiga smulpajdeg Ingredienser: 6 dl vetemjölspecial 1 dl vetekli 2 dl rapsolja 1 dl vetemjölspecial Ta fram en matberedare blanda ingredienserna i den mixa sedan i hop till en matig smuldeg. Ta sedan fram en pajform med löstagbar botten häll sedan degen i den och börja sedan bygga perfekta kanter runt om fortsätt sedan med att bygga en perfekt botten ställ sedan in pajskalet i kylskåpet och låt den vila i 55 min. Ta sedan ut den och nagga den med en gaffel sätt på ugnen på 175 grader vänta till den har blivit varm förgrädda sedan pajskalet i mitten av ugnen i 11 minuter. Ta sedan ut den och låt den kalna. Fyllning: 600 g kok brysselkål 2 dl röd mjölk 140 g KVBILLE FETTHALLT 36% GRÄDD ÄDEL lägg dom förkokta brysselkålen som en rund ring i pajformen ta sedan fram kastrull tillsätt mjölken och smula ner osten sätt på platten på 1 an och ta fram en visp börja vispa söner osten vispa sedan tills det är en slät sås häll sedan såsen över brysselkålen och grädda pajen mitten av ugenen i 15 minuter ta sedan ut den och låt den svala lite före du servera den med en god ny gjord ruccolasallad. gjord och skriven av Kocken Agustin Lidén (C)
Ingredienser: 6 dl vetemjölspecial 1 dl vetekli 2 dl rapsolja 1 dl vetemjölspecial Ta fram en matberedare blanda ingredienserna i den mixa sedan i hop till en matig smuldeg. Ta sedan fram en pajform med löstagbar botten häll s...
Ingredienser: 100 g Milda Mat Bakmargarin i folie (rumsvarmt) 0,5 dl socker 1,5 dl vetemjöl 0,5 dl potatismjöl 1,5 tsk äkta vaniljsocker 1 tsk bakpulver 1 msk vatten Fyllning: 5 dl hackad Cashewnötter utan salt Gör så här...
4 port Ingredienser 1000 g Alaska Pollock filéer 3 st gula lökar krydda rikligt med kryddjohans gratängkrydda 5 dl Créme fraiche 2 dl Sweet Thai sauce 2 krm salt Gör så här: 1. Ta fram en flattallrik tina fiske...
Ingredienser 800 g Lövbiff 12 st Blå Kongo potatisar 40 g margarin 1.Ta fram potatisarn och skala dom lägg sedan dom skalade potatisarna i en bunken med vatten ställ sedan bunken i kylskåpet. Ta sedan fram lövbiffen och skär ...
Ingredienser: 400 g findus frys Torskfilé 200 g Tomatpure 2 st gula lökar 140 g bacon 1. Ta fram en djuptallrik, tina fisken i den. Skala och fin hacka lökarna och baconen på en skärbräda. 2. Låt filé...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
||||
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
|||
14 |
15 |
16 | 17 |
18 |
19 |
20 |
|||
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
|||
28 |
|||||||||
|