Direktlänk till inlägg 5 augusti 2011
Ingredienser:
6 dl vetemjölspecial
1 dl vetekli
2 dl rapsolja
1 dl vetemjölspecial
Ta fram en matberedare
blanda ingredienserna i den mixa sedan i hop till en matig smuldeg.
Ta sedan fram en pajform med löstagbar botten
häll sedan degen i den och börja sedan bygga perfekta kanter runt om
fortsätt sedan med att bygga en perfekt botten
ställ sedan in pajskalet i kylskåpet och låt den vila i 55 min.
Ta sedan ut den och nagga den med en gaffel
sätt på ugnen på 175 grader vänta till den har blivit varm
förgrädda sedan pajskalet i mitten av ugnen i 11 minuter.
Ta sedan ut den och låt den kalna.
Fyllning:
1900 g tinad kycklingfiléer
3 st gula lökar
några strö med Curry och några strö med Toscanakrydda
1 burk färdigsås
Chinese Sweet & Sour sauce
Ta fram en skärbräda, skär kycklingfiléerna i strimlor först och sedan i bitar lägg sedan tillbaka dom i skålen,
skala och finhacka löckarna.
Ta sedan fram en stor stekpanna sätt den på plattan lägg sedan i lite olja och några strö med curry och toscanakrydda,sätt sedan på plattan på sex ooch vänta tills den har blivit varm lägg då i löken,kycklingen och låt det steka tillsammans dra sedan ner plattan till 2, tillsätt fårdigsåsen blanda rundt väl och låt det små koka lite.
Pajdeg:
Ingredienser:
6 dl vetemjölspecial
1 dl vetekli
2 dl rapsolja
1 dl vetemjölspecial
Ta fram en matberedare
blanda ingredienserna i den mixa sedan i hop till en matig smuldeg.
Ta sedan fram en pajform med löstagbar botten
häll sedan degen i den och börja sedan bygga perfekta kanter runt om
fortsätt sedan med att bygga en perfekt botten
ställ sedan in pajskalet i kylskåpet och låt den vila i 55 min.
Ta sedan ut den och nagga den med en gaffel
sätt på ugnen på 175 grader vänta till den har blivit varm
förgrädda sedan pajskalet i mitten av ugnen i 11 minuter.
Ta sedan ut den och låt den kalna.
Häll sedan i fyllningen i pajen och riv sedan över lite ost så det täcker fyllningen grädda sedan pajen igen men nu i 150 grader och nu i 10-11 minuter.
Ta sedan ut den och låt den kallna lite före servering.
skriven och gjord av kocken Agustin.
Agustins Nyttiga smulpajdeg Ingredienser: 6 dl vetemjölspecial 1 dl vetekli 2 dl rapsolja 1 dl vetemjölspecial Ta fram en matberedare blanda ingredienserna i den mixa sedan i hop till en matig smuldeg. Ta sedan fram en pajform med...
Ingredienser: 100 g Milda Mat Bakmargarin i folie (rumsvarmt) 0,5 dl socker 1,5 dl vetemjöl 0,5 dl potatismjöl 1,5 tsk äkta vaniljsocker 1 tsk bakpulver 1 msk vatten Fyllning: 5 dl hackad Cashewnötter utan salt Gör så här...
4 port Ingredienser 1000 g Alaska Pollock filéer 3 st gula lökar krydda rikligt med kryddjohans gratängkrydda 5 dl Créme fraiche 2 dl Sweet Thai sauce 2 krm salt Gör så här: 1. Ta fram en flattallrik tina fiske...
Ingredienser 800 g Lövbiff 12 st Blå Kongo potatisar 40 g margarin 1.Ta fram potatisarn och skala dom lägg sedan dom skalade potatisarna i en bunken med vatten ställ sedan bunken i kylskåpet. Ta sedan fram lövbiffen och skär ...
Ingredienser: 400 g findus frys Torskfilé 200 g Tomatpure 2 st gula lökar 140 g bacon 1. Ta fram en djuptallrik, tina fisken i den. Skala och fin hacka lökarna och baconen på en skärbräda. 2. Låt filé...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
5 | 6 |
7 |
|||
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
|||
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
|||
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
|||
29 |
30 |
31 |
|||||||
|